Ξεκίνησε η κατασκευή του υποσταθμού της Ηλεκτρικής στον Κορμακίτη

Μετά από αρκετά διαδικαστικά προβλήματα , ξεκίνησε τις ημέρες των εορτών τον Χριστουγέννων η κατασκευή του υποσταθμού της ηλεκτρικής στην πλατεία του Κορμακίτη. Συγκεκριμένα ο υποσταθμός κατασκευάζεται πίσω από το αμφιθέατρο της βρύσης σε χώρο που έχει υποδείξει η Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη, χώρος που ανήκει στην εκκλησία του Κορμακίτη. Με την κατασκευή του υποσταθμού θα μετακινηθούν οι πάσσαλοι που βρίσκονται στο κέντρο της πλατείας του Κορμακίτη .

Αναμένεται ότι με την ενέργεια αυτή θα ενισχυθεί και το ηλεκτρικό φορτίο του χωριού και θα μειωθούν οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του εκπροσώπου 13 Δεκεμβρίου 2017, το όλο έργο θα στοιχίσει 50 000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη και απο την Τ/Κ εταιρεία ηλεκτρισμού . Επίσης στην ανακοίνωση του το γραφείο του εκπροσώπου αναφέρει ότι το όλο έργο θα διαρκέσει περίπου τέσσερις μήνες. Αναμένουμε δηλαδή μέχρι την εορτή του Αγίου Γεωργίου , 23 Απριλίου το όλο έργο να τελειώσει και να παραδοθεί.

Δυστυχώς όμως με το ξεκίνημα του όλου έργου τόσο ο εργολάβος όσο και το οποιοδήποτε κοινοτικό συμβούλιο δεν τηρούν τις απλές προδιαγραφές του έργου. Πρώτα από όλα δεν υπάρχει αποκλεισμός του χώρου και ασφάλεια. Δεύτερο με την μετακίνηση των χωμάτων από το χώρο γέμισαν τους δρόμους με χώματα , πέτρες με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται άτομα να μπουν στα σπίτια τους.

Σε παράπονο της ιστοσελίδας μας για την όλη κατάσταση ο ένας έριχνε τις ευθύνες στον άλλο και κανένας δεν αναλάμβανε τις ευθύνες του για την όλη κατάσταση. Το από εκεί κοινοτικό συμβούλιο στο από εδώ , το από εδώ κοινοτικό συμβούλιο στον εργολάβο, ο εργολάβος στον υπεύθυνο που μετακινεί τα χώματα και πάει λέγοντας… Ενώ ο κόσμος να μην μπορεί να μπει στα σπίτια του .

Ελπίζουμε ότι θα τελειώσει το έργο αυτό σύντομα και θα τα αντέξουμε και αυτά.

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.Κάντε κλικ ΕΔΩ

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment