Μετακινούνται οι στύλοι από την πλατεία του Κορμακίτη

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, μετά από αρκετές προσπάθειες των αρμοδίων , σύντομα ξεκινούν οι εργασίες για την μετακίνηση των στύλων από την πλατεία του χωριού, κοντά στη βρύση.

Όπως είναι γνωστό , όταν έγινε η διαμόρφωση του χώρου της βρύσης του χωριού, οι στύλοι έμειναν στη μέση του χώρου με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν την μετακίνηση των αυτοκινήτων και πολλές φορές να γίνονται και ατυχήματα .

Οι στύλοι αυτοί θα μετακινηθούν και θα γίνει σταθμός της ηλεκτρικής στον χώρο που βρίσκεται πίσω από το αμφιθέατρο της βρύσης. Ο χώρος αυτός είναι χώρος πρασίνου αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό αυτό. Το κόστος της κατασκευής του υποσταθμού θα ανέλθει στις 10 000 ευρώ και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα τις καλύψει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη. Τα υπόλοιπα έξοδα , δηλαδή μετακίνηση στύλων, μηχανήματα θα γίνουν από την Kib-Tek.

Οι εργασίες για την μετακίνηση των στύλων και την κατασκευή του υποσταθμού θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα. Γνωρίζοντας την ταχύτητα που εργάζονται , ελπίζουμε να μην μείνει το χωριό χωρίς ρεύμα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment